Sales/ Account Manager Horeca
AGO Jobs&HR
KAMPENHOUT
5 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een salestalent met horecakennis om een gekende horecaleverancier te vertegenwoordigen in Vlaams-Brabant en Brussel.

Je zal zowel bestaande klanten als nieuwe prospecten bezoeken. Je krijgt leads via de groothandel, maar zorgt zelf ook voor je eigen afspraken via bijvoorbeeld telefonische prospectie of je gaat spontaan de baan op.

We zoeken iemand die graag zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid krijgt in de job. Je kiest zelf hoe je te werk gaat, je dag inplant.

De bedoeling is dat je zoveel mogelijk nieuwe klanten de weg laat vinden naar deze gekende horecaleverancier en de huidige klanten behoudt.

Profiel

Je ben zeer goed bekend met de horecawereld.

Je hebt al wat saleservaring achter de rug.

Je bent tweetalig Nederlands / Frans.

Je kan zelfstandig werken.

Je gaat graag de baan op.

Je bent zeer communicatief vaardig.

Je bent bekend met regio Vlaams-Brabant en mentaliteit.

Aanbod

Een uitdagende job met veel afwisseling en flexibiliteit.

Je zal een gekende speler vertegenwoordiger in een regio met veel groeimarge. Je werkt tussen maandag en vrijdag. Voorwaarden zijn bespreekbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier