Werfleider
Smet Group
Dessel
5 dagen geleden

Bedrijfsgegevens

is een Vlaams aannemersbedrijf gevestigd in Dessel met ca 600 werknemers dat al sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken.

Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten in zowel binnen- als buitenland hebben van ons een uitstekende betrouwbare partner gemaakt.

Onze Divisie is een kwalitatief gewaardeerde partner en gevestigde waarde voor de renovatie van rioleringen en andere leidingen voor zowel openbare opdrachtgevers als industrie.

Om deze divisie te versterken, verder in te spelen op het stijgend aanbod en onze marktpositie hierin te verstevigen zoeken wij een enthousiaste (M / V ) Werfleider

Beschrijving

Als werfleider staat u in voor de voorbereiding, dagelijkse leiding on site, opvolging, organisatie en realisatie van de u toegewezen werven.

U optimaliseert uw werf technisch en financieel. Dit doet u binnen de opgelegde termijn. U doet dit in nauwe samenwerking met de arbeiders en onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers.

Profiel

 • U bent bachelor of master in de bouw of een aanverwante technische opleiding of u bent gelijkwaardig door ervaring.
 • U bent een teamspeler, communicatief vaardig, creatief en ondernemend.
 • U bezit een gezonde portie technisch inzicht, hebt oog voor detail en bent administratief punctueel.
 • Techniek boeit u en u wilt uw kennis hierin verder uitbreiden.
 • Enige ervaring is een pluspunt doch geen absolute vereiste.
 • Aanbod

  Een professionele aangename werkomgeving in een sterk gemotiveerd dynamisch hecht team.

  We bieden u een marktconform loon met alle extras die in de bouwsector gangbaar zijn.

  Binnen de Smet Group zijn er verschillende horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden.

  Daarnaast bieden wij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een peter aan om u wegwijs te maken in de werking van onze firma.

  We bieden u een hoge mate van vrijheid aan om uw job in te vullen en uw ontwikkelingstraject zelf mee te bepalen. In onze afdeling staan wij sterk als team en zorgen we voor de nodige ondersteuning vanuit verschillende takken van onze afdeling.

  Statuut Bediende

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier