Information Quality and Reporting Manager
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Werk je graag in een omgeving waar technici en creatieven elkaar vinden? Wil je mee helpen de informatie voor communicatie op folders of op internet transparant te krijgen?

Haal jij energie uit het verbeteren van kwaliteit, het uitbouwen en verder professionaliseren van informatiewerking en het maken van rapporten die aansluiten bij de operationele en beleidsmatige werking?

Dan is werken bij Customer Communication & Experiences (CCX), het communicatiebureau van de merken van Colruyt Group, het antwoord.

We hebben gedreven kracht nodig die waakt over onze informatiekwaliteit en -rapportering. Concreet noemen we dat een Information Quality and Reporting Manager, die ons dagelijks begeleidt bij de implementatie van een visie en strategie rond informatieverwerking.

Als Information Quality and Reporting Manager speel je een trekkersrol bij het realiseren van de waarde van en het structureel gebruik van informatie.

Binnen CCX vervul je een brede waaier aan verantwoordelijkheden waarbij je beroep doet op een transversaal team. Een greep uit je takenpakket :

 • Je begeleidt het team dat dieper in de informatiekwaliteit en rapportering duikt;
 • Je denkt mee over de nodige brongegevens die leiden naar inzichten, analyses en adviezen voor verschillende stakeholders (zoals het managementteam CCX, afdelingsteams, diensten ).

  Deze laatste begeleid je in het gebruik van informatie uit rapporteringen en dashboards.

  Daarnaast zorg je er voor dat informatie geïntegreerd wordt om nog betere en betrouwbare rapportering en dashboards te creëren.

  Op die manier kan er snel en efficiënt een antwoord worden gegeven op belangrijke vraagstukken binnen de organisatie.

  Je neemt verantwoordelijkheden op bij het versterken van de opbouw en het beheer van de rapporteringsbehoeften en houdt daarbij rekening met de richtlijnen van Colruyt Group.

  Je zet jouw expertise in bij het analyseren, controleren en evalueren van informatie en informatiestromen. Voldoen ze aan de opgestelde kwaliteitseisen?

  Aan de beveiligingseisen?

  Je rapporteert tijdig afwijkingen in de kwaliteit van de data, tracht grondoorzaken bloot te leggen en doet ook verbetervoorstellen.

  Afhankelijk van de complexiteit van het voorstel, implementeer je zelf of start je een project om de verbeteringen te realiseren en op te volgen.

  Je krijgt een informatie coach waarmee je je expertise op vlak van informatie en het overbrengen naar je collega’s opbouwt.

 • Opleiding en ervaring Je hebt bij voorkeur een masterdiploma of 5 jaar gelijkwaardige ervaring.
 • Analytisch en doelgericht Je kan cijfers gemakkelijk interpreteren en er duidelijke conclusies aan koppelen. Je detecteert ook snel een probleem en vindt er een oplossing voor.
 • Je laat je ook niet snel uit het veld slaan en gaat recht op je doel af.Conceptueel en strategisch Je kan conceptueel denken en je kan je het aanwezige strategisch kader snel eigen maken.

 • Communicatief sterk Je communiceert duidelijk en vlot. Zo overtuig en enthousiasmeer je anderen. Je neemt ook gemakkelijk een trekkersrol op, zodat anderen je in je verhaal volgen.
 • Innovatief en flexibel Je denkt out-of-the-box en komt met suggesties om ons informatiebeleid te optimaliseren. Bijgevolg zijn veranderingen ook geen probleem voor jou.
 • Je past je pijlsnel aan!

 • Netwerker Je bouwt vlot duurzame relaties op met je partners, die vind je binnen en buiten CCX.
 • Klantgericht Je denkt steeds in functie van de stakeholders. Als je oplossingen of optimalisaties doorvoert, hou je hen steeds in het achterhoofd.
 • Talenkenni s Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een degelijke basis van het Frans en Engels. Zo kun je met al je collega’s vlot kan communiceren.
 • Stimulerende werkomgeving Je komt terecht in een dynamisch team en zit aan de bron van toffe, spannende projecten.
 • Breed netwerk In jouw job werk je met veel mensen samen die een andere expertise of achtergrond hebben dan jijzelf. Je bouwt bij ons in een mum van tijd een breed en boeiend netwerk uit.
 • Variatie en verantwoordelijkheid - Je krijgt een boeiende job met veel variatie, uitdaging en plezier.
 • Extralegale voordelen Naast een aantrekkelijk loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier