QA SPECIALIST - VALIDATION
Experis
Brussels, Belgium
6 dagen geleden

De specialist der specialisten? Dat is Experis®; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Wij zijn de wereldwijde leider in de rekrutering en het beheer van hr-projecten, in de domeinen IT, Engineering en Life Sciences, Finance & HR.

Functie :

Je rol bestaat erin om op te treden als validatie-coördinator. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van alle nodige validatieprotocollen in het kader van CIP, HACCP en projecten.

Hierbij neem je het initiatief om een systeem uit te werken om alle relevante documenten te archiveren en up-to-date te houden.

Verder houd je een overzicht over de lopende acties zodat alle validaties conform plan en timing uitgevoerd en afgewerkt kunnen worden.

Je organiseert overlegmomenten met de verschillende stakeholders. Je zorgt voor het uitrollen van nieuwe policies en procedures in het kader van validatie.

Profiel :

Je beschikt bij voorkeur over een ingenieursdiploma in een voeding gerelateerde richting

Je hebt goede technische inzicht en kennis van validatie

Je hebt kennis van documentbeheer en bedrijfsprocessen

Je bent analytisch en kritisch

Je kan vlot communiceren over hiërarchische niveaus heen

Je kan werken met de courante Office-pakketten

Je kan je vlot uitdrukken in het Engels en hebt noties van Frans en Duits

Je beschikt over een sterke dosis organisatievermogen gekoppeld aan een hands on mentaliteit

Je bent een kei in het omgaan met mensen en weet vlot contact te leggen en samen te werken met collega’s doorheen alle afdelingen van de plant.

Je werkt van nature zeer nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken.

Je bent flexibel, denkt oplossingsgericht en kan om met een snel veranderende omgeving waar de druk soms hoog kan komen te liggen!

Aanbod :

Je komt terecht in een internationale omgeving waarbij je geen nummer maar een naam bent. Het loon is naar ervaring en marktconform.

Interesse?

Als deze vacature perfect (of bijna perfect!) jouw profiel omschrijft, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik ben Axelle De Huyvetter en ben vlot bereikbaar op het nummer 0475 57 97 13.

Stuur zeker ook je cv naar axelle.dehuyvetter at experis . be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een gelijkaardige functie, aarzel zeker niet om me te contacteren zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier