Procesoperator (3-ploegen) - Chemisch bedrijf - Hoge verloning! (M/V/X)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een chemisch bedrijf in Gent op zoek naar een Procesoperator (3-ploegen). Gezien één van de vaste medewerkers op pensioen gaat kijken zij uit naar een nieuwe medewerker.

Binnen deze functie sta je, na een grondige opleiding, in voor het instellen, bedienen en controleren en bijstellen van productie-

installaties vanuit de controlekamer en binnen de productieruimtes. Je verricht ook staalnames en voert gestandaardiseerde analyses uit op tussen-

en eindproducten. Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit om de productieapparatuur in goede staat te houden.

Je werkt samen met je collega-operatoren en bij bijzondere problemen overleg je met de productiesupervisor Je denkt mee hoe processen / installaties te verbeteren.

Je ziet toe op nauwgezetheid van de procedures en volgt de veiligheidsregels nauwkeurig uit. Je voert kleine onderhouds-

reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit om de productieapparatuur in goede staat te houden. Je werkt samen met je collega-

operatoren en bij bijzondere problemen overleg je met de productiesupervisor. Je denk mee hoe processen / installaties te verbeteren.

Je ziet toe op nauwgezetheid van de procedures en volgt de veiligheidsregels nauwkeurig uit

Vereisten

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen de afstudeerrichting chemie of binnen een meer technische afstudeerrichting.

Dankzij je vooropleiding heb je een sterk technisch inzicht en een goede basiskennis chemie. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken.

Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Je wenst te werken in een 3-ploegen systeem.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Na een eerste gesprek met de Supervisor van de operatoren, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma.

  Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog.

  Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract.

  Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden.

  Gezien de activiteit van de sector, de chemie, krijg je een zeer aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen.

  Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt.

  Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving?

  Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics ago.jobs of telefonisch op 09 / 374.61.33.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier