Industriele en residentiële elektriciens (m/v)
Konvert Interim Dendermonde
Dendermonde, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een steeds groeiende en zeer dynamische speler gaan wij op zoek naar gemotiveerde elektriciens. Zowel ervaren medewerkers als schoolverlaters krijgen de kans om hier aan de slag te gaan.

Deze firma biedt technische profielen aan op verschillende projecten, samen met jou toetsen zij af waar jij je het beste bij zou voelen.

Ben jij klaar om dé kans bij uitstek aan te nemen met beide handen?Solliciteer dan NU door jouw CV door te mailen naar DENDERMONDE.

INTERIM KONVERT.BE of bel ons op 052 / 25.85.00 voor een afspraak!

Aanbod

Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ).

Tracés maken voor het leggen van leidingen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen. Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten. De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren -

Optie vast-Mooie verloning-Bedrijfswagen + tankkaart (vanaf dag 1, ook onder interim)-Na de interimperiode krijg je maaltijdcheques-

Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Vereiste kwalificaties

 • Zeer goede kennis Nederlands-Rijbewijs B (effectief rijbewijs, geen voorlopig)
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier