Accountmanager
Personal Selection
BELGIE - Landelijk, NL
4 dagen geleden

Ben jij een daadkrachtige accountmanager en gaan bij jouw techniek en commercie hand in hand?

Door een groeiende klantenportefeuille, zowel bij de eindklanten als via de partnerdealers, zijn wij op zoek naar een commercieel talent.

Zo zijn we in staat om deze twee doelgroepen nog meer de aandacht en ondersteuning te bieden.

null

Samen met de Sales Director werk je aan de uitbouw van het relatienetwerk en een financieel rendabele businessunit. Je houdt overzicht op de ontwikkelingen en in samenwerking met je internationale collega’s, koppel je behoeften vanuit deze klanten terug om daarmee bij te dragen aan de continuïteit naar de toekomst toe.

In de functie ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het brede productengamma. Hiermee ondersteun je de dealers maximaal om succesvol te zijn in hun specifieke marktsegmenten.

Daarnaast weet je op een uitstekende manier de vertaalslag te maken vanuit de internationale contracten tussen de organisatie en haar Europese Food Retail Key accounts op lokaal niveau in België en deze maximaal te benutten.

 • Bruto maandsalaris van €5000 - €5500 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een afwisselende en zelfstandige job bij een dynamische, groeiende en gezonde organisatie met een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een organisatie met een prettige informele sfeer, korte lijnen en met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Wie zijn wij?

  Onze partner is een van de grootste producent, leverancier en installateur van koeltechnische installaties en opslagsystemen.

  De organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen, hechte bedrijfscultuur en waar een gezonde ambitie op prijs wordt gesteld.

  De klanten bevinden zich in de sectoren : Retail, distributiecentra, groothandels, luchthavens, openbaar vervoer(stations).

  De jarenlange ervaring en de continue productontwikkeling samen met hun eigen fabrieken in o.a. Tsjechië, Hongarije en Frankrijk maken dat zij in deze markt een stevige positie hebben opgebouwd.

  De organisatie in de BeNeLux telt ca. 230 werknemers, waarvan meer dan de helft in de buitendienst werkzaam is en een drietal locaties (2 in Nederland en 1 België).

  Wat verwachten wij dat je bent?

 • Naast oog voor detail, ben je stressbestendig en beschik je over een proactieve mentaliteit;
 • Klantgericht - je begrijpt de business binnen een ketenmodel;
 • Ondernemend, met steeds een positieve en energieke houding.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Bachelor kennisniveau;
 • Bijkomende opleiding op koeltechnisch of commercieel gebied is een plus;
 • Communicatieve vaardigheden (beheersing van de Franse taal).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier