Allround Technieker
PLOPSA INDOOR COEVORDEN
De Panne, Veurne
6 dagen geleden

Beschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpretpark Plopsaqua De Panne (2015).

Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen.

In Polen opent in het najaar het zevende Plopsa-park : Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Holiday Park opende onlangs het nieuwe overdekte themagedeelte Holiday Indoor waar figuren Heidi, Tabaluga en Mia & Me een hoofdrol kregen.

Dit najaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en later volgt nog een vakantiepark rond de personages van Studio 100 op de site in De Panne.

In 2020 opent Plopsaqua Hannut-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa, haar deuren.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen we het team in Plopsa Indoor Coevorden te versterken met een Allround Technieker (m / v)!

Takenpakket

Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park.

Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal.

Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Profiel

Je genoot bij voorkeur een opleiding MBO elektrotechniek. Je hebt reeds een aantal jaar ervaring achter de rug. Je werkt graag op een zelfstandige manier en je hebt plezier in het oplossen van technische problemen.

Bovenal, een breed en variërend takenpakket is voor jou een uitdaging. Daarnaast ben je een flexibel iemand en vormt weekendwerk voor jou geen enkel probleem.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier