Lasser
Anoniem
Vorselaar, Antwerpen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor een landelijk familiebedrijf in de regio Vorselaar zijn we op zoek naar een lasser die van aanpakken weet en er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken en met grote constructies bezig te zijn.

Je bent verantwoordelijk voor halfautomatisch lassen van allerlei soorten boxen, gaande van paardenstallen tot afsluitingen.

In samenwerking met collega’s is het jouw taak om zware constructies feilloos in elkaar te lassen en te zorgen voor een piekfijn resultaat aan de hand van een uitgewerkt plan.

Je bent een harde werker met een voorliefde voor een landelijke sfeer en hebt een goed oog voor detail. Je bent niet bang van intense handenarbeid en heuse hitte schrikt je niet af.

Je bent bovendien een echte teamplayer die duidelijk kan communiceren met collega’s en instructies goed kan opvolgen. Je kan zonder problemen een plan begrijpen en kan ook probleemloos zelfstandig werken wanneer dat verwacht wordt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier