Dakwerker - Hellende daken (m/v)
Konvert Construct Gent
Zulte, BE
13 uur geleden

Profiel

Voor een bouwfirma zijn we op zoek naar een Dakwerker Hellende daken voor hun depot in Temse.Interesse? Aarzel zeker niet om uw CV door te sturen naar : gent.construct konvert.be

Aanbod

Dakbedekkings- en afdichtingstoebehoren tekenen en ontwerpen (nokribben, dakgoten, afvoerpijpen voor regenwater, schoorstenen, dakvensters, ).

De ondergrond van een plat dak voorbereiden voor het afdichten. Een dampscherm en isolatiemateriaal op een plat dak plaatsen.

Een groendak aanleggen. Een groendak aanleggen en onderhouden. Een plat dak afdichten. Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen.

Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, ). Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten.

Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen. Zonnepanelen plaatsen. Metalen gevelelementen monteren Werken binnen toonaangevende firma.

Verloning volgens de bouwbarema's.Kans op vast na succesvolle interimperiode.Werken binnen de bouwsector biedt heel wat voordelen!

Vereiste kwalificaties

Kennis van hellende daken.Rijbewijs BWoonachtig in de omgeving van Temse.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier