Twee huisartsen gezocht in Tervuren
Domus Medica
Tervuren, België
1 dag geleden

Functie omschrijving Twee collega's (wegens pensioen) en 1 Haio zullen uitgroeien in de loop van het volgende academiejaar.

We zijn op zoek naar nieuwe collega's om de continuïteit in de toekomst te verzekeren. Aarzel niet ons te contacteren, we kijken uit naar je sollicitatie! Over de praktijk Medi-Fura is een groepspraktijk in het centrum van Tervuren met actueel 5 vaste partners en twee HAIO's.

Sinds juni 2018 is onze praktijk gevestigd in een dynamische nieuwbouw met een grote wachtkamer, 6 praktijkruimten , een meetingroom, slaapkamer / kleedkamer / douche en alle comfort (zie voor impressie : www.

medi-fura.be). Onze praktijk heeft een zeer gevarieerd patiëntenbestand op alle gebied : leeftijd, sociale achtergrond, taal (expats) en pathologie.

We werken enkel op afspraak, grotendeels via een online agenda, de rest door ons fulltime secretariaat. Er is een vaste weekverdeling van huisbezoeken en dringende oproepen.

Wachtdienstregeling & werktijden Wachtzone Tervuren Vast weekschema, vaste huisbezoeken en dringende gevallen dag. EMD pakket & consultatiesysteem Care Connect

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier