Accountmanager Oral Health Care Vlaanderen-midden
DentalMatch
Vlaanderen-midden, NL
1 dag geleden

Functieprofiel :

Als Accountmanager Oral Health Care ben je omzetverantwoordelijk voor de regio Vlaanderen-midden. Je zal deel uitmaken van het farmaceutisch team en nauw samenwerken met collega's voor dezelfde regio van het dentale team.

Je bezoekt apothekers en parafarmacie en bouwt met hen de samenwerkingsrelaties verder uit. Je realiseert verkooptargets en werkt actief mee aan de verdere groei van het bedrijf.

Je volgt dagelijks je administratieve- en rapporteringstaken op. Je wordt dé specialist betreft jouw productgamma.

Functie-eisen :

Ben je commercieel ingesteld, overtuigend en heb je affiniteit met Oral Health Care? Heb je minimaal HBO-niveau en ten minste 3 jaar ervaring als Accountmanager?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aanbod :

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige job aan bij een toonaangevend bedrijf waar ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatieven.

Uiteraard krijg je een productopleiding, coaching en salestrainingen aangeboden. Je komt terecht in een professionele werkomgeving, in een klein en hecht team.

Uiteraard ontvang je in deze functie een marktconform salaris, plus leaseauto en andere emolumenten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier