Preventieadviseur niveau 2 (m/v)
Konvert Interim Westmalle
Hoogstraten, BE
22 uur geleden

Profiel

Voor een klant in Hoogstraten, aanbieder van logistieke producten voor de glastuinbouw, zoeken we een gedreven preventieadviseur niveau 2.

 • Vanuit je expertise als preventieadviseur met behulp van je technische kennis bestaat jouw takenpakket uit : - Het adviseren van de engineeringsafdeling door technische constructiedossiers op te stellen en te onderhouden;
 • Het uitvoeren van risico-analyses, CE conformiteitsonderzoeken en in-dienststellingen;- Het waken over de machineveiligheid van onze producten.
 • Ook sta je in voor het algemene VGM- veiligheid.

  Aanbod

  Statistische gegevens van een werf over veiligheid, gezondheid, arbeidsongevallen, ... opvolgen en analyserenCorrigerende of preventieve maatregelen bepalen.

  Preventie- en veiligheidsplannen uitwerken en verbeteren. Gezondheids- en milieurisico's opsporen en identificeren. De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren.

  De technische plannen en nota's, ... verzamelen en dossiers voor latere interventies samenstellen. De planning van de werken, vergaderingen en werfbezoeken voorbereiden en actualiseren.

  De plannen, acties en maatregelen voor risicopreventie op een werf opstellen en coördineren. De inbreuken of risico's op het vlak van veiligheid en gezondheid van het personeel opsporenRapporteren aan aanbesteders, ondernemers, .

 • De arbeidsrisico's op de werf of van het project evalueren (co-activiteit, verkeer, heftoestellen, bouwplaatsmachines, opslag, toegang, .
 • De betrokkenen op een werf opleiden in en bewust maken van de regels en voorschriften voor veiligheid en gezondheidsbescherming.
 • De arbeidsomstandigheden en het toepassen van de veiligheidsvoorzieningen en -voorschriften controleren. De administratieve en reglementaire conformiteit van ondernemingen controlerenToestemming geven voor interventies op de werf - Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega's.

 • Je komt terecht in een groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt (zie YouTube).- We bieden je een goede verloning en dat in een collegiale, prettige werksfeer.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring;- Je hebt een attest preventie-adviseur niveau2;
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels;- Je hebt een goede kennis van MS Office;- Je bent communicatief sterke en zelfstandig ingesteld;
 • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin;- Goed georganiseerde administratie is een evidentie.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier