Diagnosetechnieker
Meat&More
Aalter, België
5 dagen geleden
source : Joblift

Ter uitbreiding van ons departement Infrastructuur, zijn we op zoek naar eenextra Diagnosetechnieker die op de afdeling Machines meewerkt aan de optimalewerking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur entechnieken.

Het takenpakket bestaat uit : Storingen verhelpen en proactiefmeedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines eninstallaties, het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden vanoperatoren.

Je hebt interesse in het werken met perslucht, stoom en sanitair.Preventief onderhouden van het hoogtechnologisch machinepark, dat vooral uitvoedings-

en inpakmachines bestaat. Veiligheidsvoorschriften bewaken en decorrecte naleving ervan opvolgen. Uitgevoerde analyses en interventies correctrapporteren.

Je bent bereid om te werken met de heftruck, reachtruck enhoogtewerker. Wij voorzien hiervoor een interne opleiding. Profiel Je combineert een A2-

diploma met 5 jaar relevante werkervaring of je behaaldeeen bachelordiploma elektriciteit / elektromechanica. We bieden een functie opmaat van jouw expertise.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat jullieafdeling bemand is van 4.45 tot 20.00 uur. Hiervoor werk je in 3 ploegen diewekelijks wisselen : vroeg, dag en laat.

Je bent een analytischeprobleemoplosser. Jouw technisch inzicht, klantgerichtheid en oog voor orde ennetheid behoren tot je sterkste troeven.

Je werkt volgens de vooropgesteldeveiligheids- en hygiënevoorschriften. Je bent een vlotte communicator die vanaanpakken weet.

Aanbod Als diagnosetechnieker heb je een boeiende functie in een groeiendvoedingsbedrijf dat investeert in talent. We bieden je een gezond evenwichttussen werk-

en privéleven met ruimte voor doorgroei en professioneleontwikkeling. Hiernaast bieden wij je een competitief loonpakket met eenopleiding op jouw maat.

Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijnevidente waarden, maar we willen het verschil maken met onze kernwaardenproductieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

Graag een job op maat? Solliciteer dan online via de groene knop of neem contact op met HR-medewerkerLouis Colon op 09 216 73 10.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier