Bachelor Elektromechanica
Arcadis
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
4 dagen geleden

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Een van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Als engineer klimatisatie zal je audits uitvoeren op (voornamelijk) technische gebouweninstallaties zoals verwarmings- en koelingsinstallaties, elektrische assets, liften, zwakstroom en datacom-installaties,
 • Je zal de vinger aan de pols houden en weten in welke conditie de verschillende installaties zich bevinden.
 • Je maakt een installatie-inventarisatie op.
 • Je denkt mee na over de aanwezige installaties en het uitgevoerde onderhoud hierop.
 • Je maakt voorstellingen tot verbetering en herstelling op en adviseert de klant in optimaal beheer van z’n assets.
 • Je bent je in staat de risico’s in te schatten en een solide risicoanalyse te maken.
 • Je kan de klant bijstaan in het uitbesteden van het onderhoud van zijn technische installaties en dit traject mee begeleiden.
 • Binnen deze afwisselende en zeer gevarieerde functie zal je advies over het beheer en onderhoud van technische gebouweninstallatie geven en bespreek je hoe werkzaamheden met gebruik van nieuwe installaties efficiënter kunnen verlopen.
 • Wat heb jij in je mars?

 • Je beschikt over een Bachelor- of Masterdiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je kan gestructureerd werken.
 • Je hebt affiniteit met technische installaties en wil er iedere dag ook meer over te weten komen.
 • Je kan vlot werken met MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Outlook).
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands.
 • Je bent communicatief ingesteld.
 • Je kan planmatig en doelgericht werken.
 • Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en demonstreert dat ook in je dagelijks werk.
 • Je bent een teamspeler, maar je kan ook individueel taken uitvoeren waar en wanneer nodig.
 • Je hebt zin om terecht te komen in een dynamisch team van professionals.
 • Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-IV1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier