interne salesmedewerker
Randstad
Meeuwen-Gruitrode
2 dagen geleden

job description

Jouw takenpakket : Alle aanvragen salesbox i.v.m. technische verkoopProspectielijst met juiste contactpersoon en gegevens opstellen (info delen)Telefonische prospectie / presalesOnderhoud van de customer relationship manager in het ERP systeemOpstellen verkoopoffertes prijslijsten op aangeven externe verkoopOpvolgen + rapporteren reden van verlies indien gekend (termijn, prijs, )Onderhouden didactisch materiaal, vragen van klanten technische fiches, andere informatie

qualification

Professionele Bachelor Marketing Zelfstandig en nauwgezet kunnen werken is een vereisteJe bent verkoopgericht, en bent vlot en spontaan in de omgang met mensenJe spreekt Nederlands en red je goed in het Frans.

Kennis van Duits is een pluspuntErvaring in de bouwsector is een pluspunt Ons aanbod Kom werken in een aangename en productieve omgeving met vele jonge dynamische mensen.

Ons bedrijf investeert continu in vernieuwing waarbij jij een cruciale rol speelt. Jouw flexibiliteit wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een zeer stabiele werkomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier