System engineer consultancy
LGA IT
Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

TakenpakketVan A tot Z zal je verantwoordelijk zijn voor IT infrastructuren van klanten verspreid in Oost- en West-Vlaanderen.

Hierbij rol je de servers en netwerken uit, configureer je, beheer je deze en voer je support uit wanneer nodig.Hierbij voer je interventies uit wanneer nodig, maar werk je ook vanop kantoor.

ProfielMinimum 3 jaar ervaring als system / network engineer, IT consultant.Je beschikt over een goede kennis van Windows servers, Office 365, netwerken, Firewall en VMWare.

Je bent communicatief, flexibel en analytisch ingesteld.AanbodDe mogelijkheid om in een groeiend en ambitieus bedrijf te werken.

Een heel variërende en uitgebreid takenpakket waardoor je nooit verveeld geraakt!Een bedrijf die opleidingen voorziet om zo een expert te worden in je vak en bepaalde certificaten te kunnen behalen!Een aantrekkelijk jaarsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Om dagelijks te kunnen genieten van een lekkere lunch worden er maaltijdcheques voorzien.Je kan genieten van een bedrijfswagen met tankkaart om je dagelijks te kunnen verplaatsen.

Om zonder zorgen door het leven te kunnen gaan wordt er ook een hospitalisatieverzekering aangeboden.Naast een GSM abonnement, krijg je ook een laptop binnen het pakket.

Tenslotte krijg je 26 vakantiedagen om je work-life in een goed balans te houden.Kan je je volledig vinden in deze job en / of wil je hierover meer te weten komen?

Of toch niet helemaal hetgene wat je zoekt?Contacteer ons dan op 09 352 01 05 of via bs en wij helpen jou verder!Wij kijken er alvast naar uit om kennis te maken met jou!De vacature wordt beheerd door Charlotte en Justin.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier