Laboratorium technoloog ter ondersteuning van het Laboratorium voor Membraantransport
VIB
Leuven, Flanders, Belgium
4 dagen geleden

Beschrijving Het laboratorium voor Membraantransport https : / / cbd.vib.be / labs / annaert-lab , onder leiding van Professor Wim Annaert, maakt deel uit van het Departement Neurowetenschappen (KU Leuven) en het VIB-Centrum voor Hersenonderzoek op de campus Gasthuisberg.

Daarnaast maakt het VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research tevens deel uit van het VIB Life Sciences Instituut en is ingebed in de KU Leuven, één van de top 50 universiteiten wereldwijd.

In ons centrum werken 300 onderzoekers aan het ontrafelen van basismechanismen in de ontwikkeling van het zenuwstelsel als ook in neurodegeneratieve aandoeningen.

Het laboratorium focusseert zich op de identificatie van moleculaire netwerken die centraal staan in de aanvang en progressie van voornamelijk de ziekte van Alzheimer.

Hierin worden de nieuwste moleculaire technieken gecombineerd met massaspectrometrie en geavanceerde microscopie. Het onderzoek maakt gebruik van zowel neuronculturen als muizenmodellen.

Functie Het laboratorium is op zoek naar een zeer gemotiveerde en enthousiaste laboratoriumtechnoloog / technologe om in een sterke internationale omgeving ondersteuning te geven in de diverse projecten.

Je wordt ingezet in verschillende moleculaire en celbiologische technologieën. Je krijgt de ruimte om experimentele strategieën mee te ontwikkelen en optimaliseren.

Je staat mee in voor de algemene onderhoudstaken in het labo.Profiel Je hebt minstens een professionele Bachelor in de biomedische / biochemische laboratoriumtechnologie.

Je bent houder van een FELASA B certificaat voor dierproeven. Ervaring met moleculaire biologische technieken, beheer van muizenkolonie en / of celkweek is een meerwaarde.

Je bent heel communicatief, en werkt graag in een (internationaal) teamverband Je werkt nauwgezet en proactief, en kan de nodige zelfstandigheid aan de dag leggen.

Je wil graag de nieuwste technieken en vaardigheden leren. Je spreekt en schrijft vlot Engels.We bieden Een omgeving met de allernieuwste technologieën en infrastructuur Mogelijkheden om nieuwe expertise in moleculaire biologie en neuronmodellen te leren.

Een uitdagende, internationale onderzoeksomgeving Een competitief salaris en extralegale voordelen Een voltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur van één jaar, eventueel verlengbaar naar onbepaalde duur.

Hoe solliciteren? Volg de online sollicitatieprocedure en voeg een gedetailleerd CV, een motivatiebrief met meer uitleg over je onderzoekservaring en de naam en contactgegevens van 2 referenties toe.

Contacteer Wim.Annaert kuleuven.vib.be mailto : Wim.Annaert kuleuven.vib.be voor meer informatie. https : / / cbd.vib.be https : / / cbd.

vib.be / https : / / cbd.vib.be / labs / annaert-lab https : / / cbd.vib.be / labs / annaert-lab https : / / cbd.vib.be / careers / training / https : / / cbd.

vib.be / careers / training /

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier