storingsmonteur (mechanisch)
Randstad
Lanaken, Limburg
1 dag geleden

job description

Het begint te kriebelen bij volgende woorden : mechanisch onderhoud, smeerwerkzaamheden, montage-activiteiten, volcontiny-

systeem? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Als storingsmonteur los je samen met je collega's in de ploeg de technische storingen aan het machinepark op.

Bij technische problemen maak je de eerste analyse, in overleg met de productie-arbeiders op.Je specialiteit situeert zich in het elektromechanisch domein, met specifieke aandacht voor de mechanische kant van de machines.

Takenpakket : - Op vraag van de productie-arbeiders en samen met je collega s in de ploegendienst los je de technische storingen op.

 • Veilig werken is voor jou heel belangrijk : je kan de risico's inschatten en je overlegt met collega's en eventueel met je leidinggevenden om de nodige maatregelen te nemen om veilig te kunnen werken.
 • Je kan kleine revisies aan mechanische componenten uitvoeren, smeerwerkzaamheden en montage-activiteiten (zoals eenvoudig plaat-
 • en laswerk, leiding- en fittingwerk) om ervoor te zorgen dat de machines in bedrijf blijven.- Je volgt strikt de regels op die binnen de site gelden (best practices rond uitvoeren van de werken, procedures om benodigde materialen uit het magazijn te halen), ook als je de onderhoudsmonteur buiten de dagdiensturen op de site bent.

 • Je voert je werk zo optimaal mogelijk uit, waarbij je steeds je eigen werktijd en werkmethodes optimaliseert. Wanneer het werk ten gevolge van storingen beperkt is, voer je de geplande onderhoudstaken uit.
 • qualification

 • Je hebt bij voorkeur een A2-diploma in een technische richting- Je hebt een grondige kennis van de werking van mechanische componenten zoals pompen, afsluiters, lagers-
 • Je werkt op een nauwkeurige manier, met oog voor de beste industriële standaarden.- Veiligheid is heel belangrijk voor je.

  Je hebt bijzondere aandacht voor veilig werken.- Kennis van het SAP-systeem is een pluspunt- Je hebt geen problemen met zware inspannende activiteiten in lawaaierige en vochtige omstandigheden-

  Je kan zelfstandig werken, neemt zelf de juiste beslissingen en je kan goed inschatten wanneer je advies moet vragen aan je leidinggevende.

 • Je kan goed omgaan met tijdsdruk, zonder de nauwkeurigheid van het werk uit het oog te verliezen en zonder in te boeten op veilig werken.
 • Wil je mee weten over de vacature? Solliciteer dan per direct via 089 32 24 77 of via mail Technics limburg randstad.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier