R&D Project Engineer
Rialto Recruitment
Zwijndrecht, Belgium
12 uur geleden
source : Experteer

R&D Project EngineerDe organisatieFUJIFILM Electronic Materials maakt deel uit van de FUJIFILM groep, een sterk groeiend globaal bedrijf, voornamelijk bekend van zijn film- en fotografische producten maar met een brede portfolio van snel groeiende hoogtechnologische businessen.

Eén daarvan is onze Electronic Materials divisie met een productie, applicatie en ontwikkelingscentrum in Zwijndrecht, België.

Wij leveren een breed gamma aan fijnchemicaliën en polymeren aan micro- en nano-electronica producenten wereldwijd.Onze klanten gebruiken snel evoluerende en hoogtechnologische processen.

Onze groeistrategie is gericht op het ondersteunen van deze klanten met state of the art’ producten, diensten en kwaliteit.

Wij bereiken dit met zeer bekwaam personeel dat actief meewerkt aan onze groei objectieven.De functieAls R&D Project Engineer ga je aan de slag op onze site FFEM in Zwijndrecht, vlak naast de E34.

In lijn met onze R&D roadmap vervul je een leidende en uitvoerende rol naar onze ontwikkelingsprojecten toe.Job OmschrijvingJe ontwikkelt nieuwe en wijzigt bestaande producten aan aan de noden en wensen van onze klanten,Je ontwikkelt product proposals’ in ons functioneel labo,Je volgt technische vragen op, in samenwerking met Business Development, Applicatie en Productmanagers, en je genereert de opgevraagde data om projecten van klanten te ondersteunen rekening houdend met de voorgeschreven timings,Je werkt nauw samen met interne teams (QC, Application, Production, ) en externe labo-omgevingen,Je blijft op de hoogte van nieuwigheden in de sector, neemt sporadisch deel aan conferenties, dit alles om jouw technische expertise up to date te houden,Je wordt mogelijks betrokken bij de selectie en kwalificatie van nieuw labo equipment, teneinde ons labo te onderhouden en verder te helpen uitbreiden,Je hebt feeling om ook buiten jouw werkdomein te streven naar continue verbetering en hiervoor de nodige zaken te initialiseren.

Het profielMaster in een wetenschappelijke richting (o.a. chemie, industriële wetenschappen) met ervaring in experimenteel onderzoek, een PhD is een plus,Je hebt ervaring met de technologie, de productie en het proces-gegeven van semiconductor toestellen,Je combineert technische expertise met een business attitude en een hands-on mindset,Je communiceert en organiseert gestructureerd, je bent eveneens een problem-solver,Je bent bereid om occasioneel te reizen teneinde te kunnen samenwerken met klanten en andere partners,Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Het aanbodEen uitdagende en ondernemende werkomgeving waar u zich ten volle kan ontwikkelen,Een competitief salaris en extra-legale voordelen,Flex Income Plan (fietsleasing, teletolbadge, abonnement De Waterbus, aanschaf multimedia, ),Glijdende uurroosters.

Meer informatieVoelt u zich aangesproken door de functie? Neem dan snel contact op met ons. We nemen zeker de nodige tijd om uw CV en motivatiebrief door te nemen om dan zo snel mogelijk een vervolgafspraak te kunnen plannen.

Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld.Meer informatieGuy Maertens0471 793 953guy rialtorecruitment.eu

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier