Technisch-Commercieel Afgevaardigde - Antwerpen - HVAC
Michael Page
Antwerpen, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Technisch-Commercieel Afgevaardigde - Antwerpen - HVAC ben je hét centrale aanspraakpunt voor klanten en het gezicht van het bedrijf.

Je leert je prospecten en klanten één voor één in detail kennen, je diept de relatie geleidelijk aan verder uit en je converteert hen naar ambassadeurs van het volledige productgamma.

Jij vormt de verbindende factor tussen de installateur en de verschillende afdelingen. Daarom werk je intens en vlot samen met je collega's van de offertedienst, boekhouding, magazijn, en dienst-na-verkoop.

Je zorgt dat je steeds bij bent met je administratie en je bent een actieve deelnemer op de maandelijkse sales meetings en eventuele andere interne bijeenkomsten.

Tijdens de grote bouwbeurzen zoals Batibouw, alsook tijdens de fabrieksbezoeken in Duitsland en Zwitserland, kunnen we rekenen op je aanwakkerend enthousiasme.

Je hebt reeds verkoopervaring en hebt affiniteit en ervaring met techniek.

Je bent geboeid door de verwarmingswereld. Ervaring in de HVAC-sector is een plus.

Je legt gemakkelijk contacten en hebt een commerciële flair, je bent gedreven, positief ingesteld en hebt een groot inlevingsvermogen.

Volgende kernwoorden zijn ook toepasbaar op jou : klantgericht, empatisch, proactieve communicatie, doorzettingsvermogen, lef, prestatiegericht, zelfstandig, oplossingsgericht, verantwoordelijkheidszin, teamplayer, leergierig.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier