Onderhoudstechnieker - DAG DIENST - HIGH TECH ELEKTRONICA PRODUCTEN
Client of Manpower
Oostkamp, Flanders, Belgium
1 dag geleden
source : Jobat

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Onze klant is een hoogtechnologische productiebedrijf van uiteenlopende elektronica componenten. De firma is gevestigd in de regio van Brugge en kent een sterke groei vanwege hun kwaliteit, top producten en klantgerichtheid.

Omwille hiervan breiden ze hun team verder uit en verwelkomen ze een ervaren onderhoudstechnieker in dagdienst .

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het acuut en preventief onderhoud van het hoogtechnologisch machinepark.

Je realiseert o.a. opdrachten aan innovatieve en complexe productie installaties. Je gaat de oorzaak van storing na, maakt de juiste analyse van het probleem en lost het defect zo efficiënt mogelijk op.

Het werk focust zich voornamelijk op mechanica maar is allround en omvat ook uitdagingen op gebied van elektriciteit, elektronica en automatisatie.

Je werkt in de dagploeg en helpt mee met het opmaken en afwerken van de dagplanning. Je geeft actief jouw visie op potentiële risico’s en frequent voorkomende problemen, om zo op lange termijn naar rendement te werken.

Je wordt daarnaast actief betrokken bij optimalisaties en nieuwe projecten.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma en kan een eerste ervaring voorleggen in een industrieel functie. Hierdoor heb je een goede kennis van uiteenlopende technieken, alsook een stevig inzicht in machines.

Technisch ben je vooral onderbouwd op het gebied van mechanica en elektriciteit, kennis van automatisatie en PLC is een mooie troef.

Als persoon hou je ervan om in teamverband te werken en initiatief te tonen. Je handelt proactief en durft verbeterpunten aan te kaarten.

Je hanteert een gestructureerde manier van werken en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je leergierig en bereid om je bij te scholen waar nodig.

Je werkt in dagdienst van 7u15 16u.

Aanbod

Je krijg een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Je komt terecht bij een innovatief bedrijf dat investeert in jouw persoonlijke en professionele ontplooiing.

Een opleidingstraject op maat is bijgevolg voorzien.

Daarnaast mag je je verwachten aan een mooi verloningspakket in lijn met ervaring en extra's (MC, Verzekeringen,..).

INTERESSE?

Heb je interesse in deze job en wens je je kandidaat te stellen? Solliciteer dan via de knop op deze pagina of stuur je CV naar wouter.sissau manpower.be

Wens je vrijblijvend meer info, heb je nog vragen of wil je andere opties overlopen? Stuur gerust een mail of bel naar 0478 / 60 53 26.

Discretie en snelle reactie verzekerd!

Tot binnenkort, groeten Wouter.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier