tweetalige orderbeheerder wetteren
Randstad
Wetteren, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Ter versterking een van onze klanten Wetteren zijn we op zoek naar een tweetalige orderbeheerder.Ben jij de klantgerichte teamplayer en het pietje precies die wij zoeken?

Voor jou staat de klant, zowel intern als extern, op nummer één!Als expert en adviseur in de materie van de orderverwerking, sta je voltijds in voor het volledige beheer van patiëntendossiers gelinkt aan verschillende instellingen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra,.

 • Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking, opvolging en afhandeling van de lopende orders in SAP en waak je over de te volgen procedures.
 • Je bent geboeid door de paramedische sector en houdt van een nauw en persoonlijk contact met klanten en zorgverstrekkers.

  Je speelt proactief in op hun vragen, informeert en adviseert vlot in beide landstalen (NL / FR) en dit zowel telefonisch als via e-

  mail.Je bent bijgevolg naast een pietje precies ook een klantgerichte teamplayer.

  qualification

  Jouw profiel : - je behaalde een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring- je bent vlot tweetalig (Nederlands-Frans)-

  je bent klantgericht en een teamplayer- kennis van SAP is een pluspunt - Het bedrijf staat garant voor een respectvolle, losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk.

 • Je komt terecht in een hecht team van ongeveer 15 personen - Jouw engagement en werkijver worden beloond met jobzekerheid.
 • We bieden je een goede work-life balance en uiteraard krijg je een eerlijk loon voor al jouw inspanningen - Na een jaar heb je recht op maaltijdcheques -
 • Ecocheques en eindejaarspremie - Je werkt volgens een 38uur-week met glijdende werktijden - Voorts garanderen we jou een no-

  nonsense aanpak, een thuisvoelen, een 'what you see, is what you get' stijl.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier