Freelance QA Software Test Engineer
Eurofins
Hasselt, Belgium
3 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Beschrijving van het bedrijf Wij hebben een unieke samenwerkingscultuur en zijn daar fier op. Geen nummer, geen 'zoveelste medewerker' die we aan het werk moeten houden.

Gewoonweg een groep enthousiaste mensen die we fijne en op maat projecten willen aanbieden. Wil je meer weten over onze cultuur?

Functieomschrijving Wat je zal doen Testplannen schrijven Beheren van de testvereisten Specificeren van test cases, testprocedures en test coverage De benodigde tijd inschatten voor de testuitvoering Meedenken met de klant omtrent het E2E QA Je bent de sleutelpersoon bij het bepalen van de teststrategie Contact onderhouden met het ontwikkelings- en projectteam Schrijven van geautomatiseerde testscripts Beheren en rapporteren van de testresultaten naar de klant Functie-eisen Je beschikt over een IT gerelateerde bachelor of master of gelijkaardig door ervaring Het vermogen om problemen te indetificeren en op te lossen Het vermogen om zowel individueel als in teamverband te werken Analytische en kritische mindset Goede communicatievaardigheden Kennis van testmethodologieën en testtechnieken Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels (spreken / lezen / schrijven) Bereid zijn om naar cliënten te reizen In het bezit zijn van een rijbewijs Aanvullende informatie Wat mag jij van ons verwachten?

Lange termijn opdrachten De mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen Voor degene die houden van reizen, hebben we ook buitenlandse projecten We bieden veel variatie in een groeiende, uitdagende en innovatieve internationale onderneming We bieden een flexibele en constant evoluerende omgeving waarin je tests zal uitvoeren voor veel klanten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier