Talent Acquisition Officer
USG Professionals
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Je komt terecht op het hoofdkantoor in Mechelen met 3 rechtstreekse HR-collega's met in totaal + / - 50 medewerkers. Je ondersteunt samen met het team, alle (+ / - 350) medewerkers binnen de organisatie met een focus op : ?

Rekrutering en selectieo Je zorgt ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats komt.Je post vacatures, hebt de eerste gesprekken, en ondersteunt de business in het rekruteringsproces.

o Je helpt bij het ontwikkelen en implementeren van een krachtig Employer brand.

 • Je hebt een bachelor - of masterdiploma in een relevante afstudeerrichting (bedrijfspsychologie, human resources management, personeelsbeleid ) of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je stelt je discreet op, neemt initiatieven en werkt nauwkeurig. ? Je bent empathisch en bouwt graag relaties op. ? Je bent open en communicatief.
 • Je kan terugkijken op enkele jaren ervaring die van jou de ideale HR Recruiter maken. ? Je bent in staat om vlot te communiceren in het Nederlands en het Frans (zowel geschreven als gesproken).
 • Je vervoegt een team van 3 andere HR medewerkers en deelt met hen het enthousiasme en het plezier om anderen te laten groeien!

  Zij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega's.

  Om je functie goed te kunnen uitvoeren, voorzien ze een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, GSM, bonussysteem, etc.

  Jouw ontwikkeling vinden zij belangrijk. Onze klant biedt je een waaier aan opleidingen en trainingen passend bij jouw behoefte en ambitie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier