Inside Sales Engineer Afsluiters & Pompen
SAM Recruitment
Regio Antwerpen, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Inside Sales Engineer Afsluiters & Pompen Wat ga je doen? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de vragen van klanten. Je staat hen bij met jouw technische productkennis in het bepalen van welke oplossing jij het best kan aanbieden en stelt vervolgens de offertes op die je daarna ook opvolgt. Wat wordt jou geboden?

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Interne opleidingen
 • Internationaal bedrijf met open cultuur Wat wordt er van jou verwacht?
 • Bachelor Elektromechanica
 • Vloeiend in het Nederlands, Frans, Engels
 • Bij voorkeur ervaring binnen de technische sales Waar ga je werken? Je gaat aan de slag in een internationaal erkende producent van afsluiters, pompen, automation- en regeltechnieken toepassingen.
 • Je komt terecht in een binnendienst met ervaren collega 's die je bijstaan in je leerproces binnen de verschillende departementen en rapporteert jouw ondervindingen en noden rechtstreeks aan de sales manager.

  Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen felix.

  vanroost samrecruitment.be via +32 (0)3 80 82 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature?

  Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen. SAM recruitment Sales & Marketing Regio Antwerpen Contactpersoon Felix Van Roost Specialized in Sales Engineering Professionals Recruitment Consultant felix.

  vanroost samrecruitment.be 03 808 29 45

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier