20 Multi Inzetbare Studenten voor Brussels Airport, Drietalig, te Zaventem
WELCOME!
Brussels, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description de l'emploi Wat ga jij doen als Drietalige Student(e) op Brussels Airport - Glimlachen. Jouw glimlach is het visitekaartje van onze klanten.

 • Je staat passagiers professioneel en vriendelijk te woord. - Je durft passagiers aan te spreken en vragen te stellen, je doet het allemaal met een glimlach en de nodige spontaniteit en flair.
 • Tegelijkertijd blijf je professioneel, vriendelijk en discreet. - Een gezonde dosis administratie schrikt jou niet af. - Je krijgt de kans om te ontdekken en te doen wat je leuk vindt.

  Do what you love and do it with love! - Je bent bereid in shiften te werken tussen 06.00 en 22.00 uur waarbij wij op jou kunnen rekenen gedurende minstens 1 vaste dag per week of minstens 15 uur / week (gedurende weekdagen en / of in het weekend).

  Een shift duur minstens 6 uur. Dit is een lange termijn opdracht, startdatum 1 april. Profile Wat breng jij mee als Bagage -Effectieve communicatie en interpersoonlijke vaardigheden.

 • Een vlotte babbel in het Nederlands, Frans en Engels. -Flexibiliteit. Werken volgens de noden van het departement. Waar maak jij het verschil voor onze Klant -Je weet wat onze klanten willen, voordat ze het zelf weten.
 • Je bedenkt een creatieve oplossing voor elk probleem. No is not an answer. -Je bent gepassioneerd en straalt dit uit. -Je maakt verbinding met de passagier.
 • Je neemt initiatief en durft buiten je comfort-zone te treden. -Je bent een teamplayer. Want onderling pingpongen over ideeën is tenslotte ook een work-out.
 • Compétences techniques Offre WAT MAG JIJ VERWACHTEN van Welcome! Welcome! is hét Hospitality en Travel Label van Securitas.

  Wij hebben een jarenlange ervaring in het creëren van een passend onthaal en bieden iedereen een bijzondere gastervaring die naadloos aansluit op de identiteit van onze klanten.

  Wanneer je bij Welcome! werkt maak je deel uit van een internationale onderneming in volle expansie. Verder kom je terecht in een dynamisch team met toffe collega’s.

  Plus d'info Plus d'info Application avec photo

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier