BUSINESS SUPPORT
Hays Brussel
Brussels, Brussels, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie. Als business support zal je steun aan een team van 15 ingenieurs verlenen in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen, rapporten opmaken, communicatie onderhouden met klanten en stakeholders, informatie verlenen,.

 • Het gaat om een zeer gevarieerd takenpakket met de nodige verantwoordelijkheden!
 • Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde job op zoek naar kandidaten met idealiter een bachelordiploma. Een eerste ervaring met betrekking tot de bouwsector is een pluspunt.

 • Voor deze functie beheers je het Nederlands en het Frans vloeiend (zowel schriftelijk als mondeling). Je kan vlot overweg met het MS Officepakket;
 • een eerste ervaring in SAP is een pluspunt. Je bent een administratieve duizendpoot die graag initiatief neemt. Ten slotte ben je klantgericht, communicatief en heb je zin voor organisatie en planning.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier