Customs Officer - Douanedeclarant
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
11 dagen geleden

Functieomschrijving

As Customs Officer you service our Import and Export Forwarding teams by ensuring all customs requirements for their orders are met correct and in time.

This includes correct handling all customs documents and formalities for import, transit and export goods, ensuring all legal and customer requirements are met concerning clearing of goods, advising our forwarders on customs matters and building and maintaining a professionalrelationwith the customs offices.

Profiel

Bachelor degree in international forwarding and logistics or equal level by experience.

2 years of experience as customs officer in an internal or external customs team.

MS Office : basic skills in Word, Excel and Outlook.

Language skills : Dutch - profound knowledge, French - basic knowledge, both oral and written.

You have good organizing skills and you can work accurately, you are willing to work flexible hours.

Technische Competenties

Specifieke dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, ...)

Soft Skills

Ik ben creatief in het vinden van oplossingen voor problemen. Ik kan met anderen samenwerken aan één taak met één doel. We helpen elkaar daarbij en we komen op voor elkaar.

Ik werk precies, grondig en zorgvuldig binnen de afgesproken tijd. Ik kan de volgorde van de taken en van de deeltaken bepalen.

Ik kan me goed aanpassen als de werkomgeving, de mensen, de arbeidsregeling verandert. Ik kan een vooropgesteld resultaat bereiken met de afgesproken kwaliteit Ik kan nieuwe informatie opnemen en toepassen.

Ik heb geen hulp nodig om mijn taak goed te doen Ik houd rekening met de wensen en de behoeften van klanten, kennissen en vrienden.

Ik respecteer de mening van de klant. Ik kan gemakkelijk mensen aanspreken en contacten onderhouden. Ik respecteer afspraken, regels en procedures.

Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word. Aanbod

We offer a solid position within a strong international environment with a competitive salary and opportunities for further development within the Kuehne + Nagel Group.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier