Logistiek assistent
ACCENT
Oostende, BE
8 uur geleden

Voor onze nationale klant zijn we op zoeknaar een chauffeur C met leidinggevende kwaliteiten voor devestiging in Oostende.

De organisatie is een vzw die zich nationaalinzet tegen armoede. Ondertussen zijn er al meer dan 40 vestigingenover het ganseland.

Functiebeschrijving

Vooreen nationale klant zijn we op zoek naar een logistiek assistent inhet bezit van een rijbewijs C. Wat zijn jouw taken?

Je organiseerten superviseert de activiteiten van de medewerkers (chauffeurs enbijzitters) in de dienst. Je volgt de geplande objecten en komtindien nodig tussen.

Je onthaalt nieuwe medewerkers en zorgt vooreen nauwe opvolging en signaleert problemen aan de logistiekverantwoordelijke.

Dagelijks bezorg je de planning van de routesaan de medewerkers. Verder ga je mee voor ophalingen en sorteringvan diversmateriaal.

Functie-eisen

Wezijn op zoek naar een harde werker met leidinggevende kwaliteiten.Je kan zowel zelfstandig als in ploeg werken. Je bent een echtecoach met planmatige kwaliteiten.

Naast het Nederlands kun je jeook beredderen in het Frans. Je bent in het bezit van een rijbewijsC.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden je een voltijds contract van bepaalde duur (6 maand) metre le kans op verlenging. Je krijgt de kans om in een nationaalbedrijf met meer dan 40 vestigingen aan de slag te gaan.

Wil jijjou inzetten in het realiseren van duurzame winst? Solliciteer danvandaag nog!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier