Werkvoorbereider elektrotechnieken - Vast contract
Manpower
Kortrijk
5 dagen geleden

Job Description

Als werkvoorbereider kom je terecht in een team van zes ervaren projectvoorbereiders. Na een interne opleiding zal je instaan voor het uitwerken van nieuwe projecten naar industriële en tertiaire elektriciteit.

Hierbij ga je in overleg met de projectmanager offertes uitwerken, stukken en componenten opzoeken, productinformatie bundelen, elektrische schema's uittekenen, etc.

Waar nodig neem je contact op met de klanten en leveranciers om dossiers volledig te kunnen voorbereiden naar planning, organisatie, etc.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, een toonaangevende bedrijf actief naar elektrotechnieken met internationale uitstraling, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider elektrotechnieken - elektrische installaties.

Candidate Profile

De werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelor in een elektrische- of energiegerichte richting.

Bij voorkeur heb je een eerste werkervaring als technisch bediende of als technieker en een passie voor elektrotechniek.

Verder werk je graag nauwkeurig en oplossingsgericht, ben je klantgericht en communicatief in het Nederlands, Frans & Engels.

Kennis autocad of Eplan zijn extra troeven.

Client Offer

Als werkvoorbereider krijg je onmiddellijk een vast contract binnen een vooruitstrevend en sterke onderneming waar ruimte is voor initiatief en professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salarispakket conform je competenties.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier