scheepswerktuigkundige
Port of Antwerp-Bruges
Antwerp, Flanders, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobat

Port of Antwerp-Bruges heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. Zo'n 1 800 medewerkers werken dag en nacht aan een klantgerichte dienstverlening, een optimale infrastructuur, innovatieve projecten en de promotie van de haven in binnen-en buitenland.

Zij zetten zich samen in om de rol van Port of Antwerp-Bruges als duurzame wereldhaven te verstevigen. Onze missie? Port of Antwerp-Bruges, thuishaven als hefboom voor een duurzame toekomst.

Functieomschrijving Werken bij Port of Antwerp? Da’s meer dan gewoon werken. Wij zijn dé thuishaven voor wie klaar is om er helemaal voor te gaan.

Voor wie wil ontdekken wat het betekent om de haven van morgen vorm te geven. Voor wie het beste in zichzelf naar boven wil halen, mét de nodige ondersteuning, uiteraard.

Ben jij sterk in mechanica? Dan kan je bij ons aan de slag als scheepswerktuigkundige. Een leuke uitdaging, waar je nooit alleen voor staat! Met je collega’s zorg je voor het onderhoud van de machinekamer van schepen.

Zo zorg je ervoor dat die vlot kunnen varen.

Samen het verschil maken, da’s hoe wij het doen.

Je takenpakket als scheepswerktuigkundige? Dat betekent de handen uit de mouwen steken!

 • Je bedient alle machines in de machinekamer. Acute problemen los je direct op
 • Je voert preventief onderhoud en herstellingswerken uit aan het machinepark zodat we de schepen zoveel mogelijk kunnen inzetten
 • Aan boord voer je algemene nautische taken uit
 • Je overlegt met en rapporteert aan de technische leiding
 • Heel praktisch : je werkt in een volcontinu systeem in shiften van 12 uur of in een semicontinu systeem in shiften van 12 uur (enkel dag)
 • Naargelang het vaartuig waaraan je werkt. Na de indiensttreding doorloop je een grondige opleiding bij Technical Fleet Profiel
 • Je bezit een diploma secundair onderwijs, bij voorkeur in een technische richting zoals mechanica, elektronica of elektriciteit
 • Je hebt een goede kennis van mechanica (dieselmotoren, propellers, pompen, hydraulica, pneumatica) en elektriciteit (basiskennis, elektromotoren, communicatie-en navigatieapparatuur, alarmering-en monitoringssystemen,..)
 • Jouw sterke kanten? Je bent leergierig, oplossingsgericht, praktisch en bereid om theoretische en praktische opleidingen te volgen
 • Je werkt nauwkeurig en legt jezelf hoge kwaliteitseisen op
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, werken in ploegen en tijdens het weekend is geen probleem voor jou
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
 • Vertrouwen, passie, durf, verbinding en eenvoud? Dat zijn waarden waarin jij je helemaal kan vinden Aanbod Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven.
 • Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering.

  Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

  Aan de functie scheepswerktuigkundige is de weddeschaal klasse 3 verbonden. Hier vind je het overzicht van de loonbarema's per klasse.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier