2020 A'en: Creatief talent voor DOE-namiddagen met jonge kinderen
VIVA-SVV
Antwerpen
6 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Op woensdag namiddag organiseren we wekelijks leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Dit noemen we DOE-namiddagen’.

Hiervoor zoeken we creatieve talenten :

Als creatief talent knutsel, teken en / of experimenteer je graag in de keuken. Je werkt graag met jonge kinderen en wil leuke activiteiten uitdenken, voorbereiden en geven.

Gewenst profiel

Tijdens de 'DOE-namiddagen' variëren we graag en richten ons op verschillende thema’s zoals beweging, gezonde voeding, spelletjes en knutselen.

Vanuit VIVA-SVV zoeken we verschillende talenten om deze DOE-namiddagen mooi vorm te geven, namelijk : een sociaal talent en een creatief talent.

Als creatief talent :

 • Werk jij activiteiten rond beweging, gezonde voeding, knutselen, etc. uit voor gezinnen met kinderen.
 • Begeleid je activiteiten of help je deze ondersteunen
 • Denk je mee na over mogelijk interessante activiteiten of thema’s
 • Ben je geïnteresseerd maar voel je je nog onzeker? Geen paniek!

  We geven je tips en ondersteunen je bij het uitwerken van een activiteit. Je maakt deel uit van een team waarbij iedereen elkaar waar nodig probeert te ondersteunen.

  Ben je ook benieuwd waar je je als een praktisch of sociaal talent mee bezig houdt? Neem dan contact met ons op of lees de andere vacatures!

  Uiteraard zijn ook multitalenten die graag verschillende talenten combineren meer dan welkom! Samen bekijken we welke taken jou aanspreken en bij je passen.

  Ons aanbod

  Als vrijwilliger krijg je de kans vormingen te volgen om je vaardigheden te versterken en worden gemaakte kosten terugbetaald.

  We kijken samen met jou waar je nood aan hebt en wat wij kunnen bieden. Daarnaast kan je ook deelnemen aan verschillende ontmoetingsmomenten en leer je nieuwe mensen kennen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier