Manager Accountancy
Finvision
Berchem, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als rechterhand van de vennoot behartig je een eigen diverse klantenportefeuille. Je bent het centrale aanspreekpunt voor je cliënten en organiseert hun financiële en boekhoudkundige activiteiten.

Je zorgt ervoor dat alle fiscale verplichtingen en aangiftes tijdig en correct gebeuren maar geeft als expert ook mee vorm aan hun fiscaal-

juridisch en financieel beleid. M.a.w. je neemt het ownership’ op je van de verschillende dossiers. In je rol als manager coach en stuur je een team van junior’-

collega’s die de nodige voorbereidingen, rapporteringen, jaarrekeningen, verzorgen. Je werkt 50-50 op kantoor en bij je klanten.

Hierdoor bouw je een sterk 1-1 contact op met je klanten, maar dat garandeert je ook de nodige afwisseling.

 • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een financiële of economische richting
 • Je kan reeds terugblikken op meerdere jaren relevante ervaring in accountancy, bij voorkeur in een BIG4 of aanverwante werkomgeving.
 • Een IAB of BIBF titel is een sterke troef of je hebt de ambitie om deze te behalen.
 • Je denkt teamgericht en staat op organisatorisch en administratief vlak sterk in je schoenen.
 • Als expert ter zake deel je graag je kennis met anderen. Je beschikt over de nodige people’-skills. Daarnaast ben je communicatief sterk en communiceer je professioneel in het Nederlands en het Engels.
 • Je blijft graag up-to-date over de ontwikkelingen in je expertisedomein en de verdere digitalisering van het werkgebied.
 • Andere

  Je komt terecht in een gestructureerde en ambitieuze onderneming. In onze teamgerichte bedrijfscultuur zijn drive en pit geen loze woorden.

  We hebben oog voor de verdere ontplooiing van onze medewerkers via opleidingen, groeikansen, maar ook voor een goed gebalanceerde werk-

  privé verhouding. In deze verantwoordelijke rol kan je jezelf niet alleen verder ontwikkelen als financieel expert maar ook als people’ manager.

  Uiteraard kan je rekenen op een uitgebalanceerd verloningspakket conform je verantwoordelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier