technieker ab inbev hoegaarden
Randstad
Hoegaarden, Vlaams-Brabant
4 dagen geleden

job description

Wil je meeb(r)ouwen aan onze Belgische trots?!Ben jij ook zo gepassioneerd door het werken aan machines binnen een sterk geautomatiseerde omgeving?

Ga je graag correctief en preventief te werk?Ben jij dé aangewezen persoon voor het oplossen van technische storingen?Ben je op zoek naar een job met werkzekerheid en toekomst?

qualification

Jij bent iemand die : * ernaar uitkijkt om samen te werken met collega's die even gepassioneerd bezig zijn met techniek als jijzelf* je technische kennis graag inzet in een sterk geautomatiseerde omgeving

 • streeft naar continue verbetering* vlot overweg kan met PLC (Siemens S5-S7), mechanica, elektriciteit, hydraulica en pneumatica
 • die graag blijft evolueren binnen zijn jobAarzel dan niet en laat zeker wat van je horen! We bieden je een uitdagende technische job bij een stabiele werkgever uit de streek! Een competitief verloningspakket met tal van extra legale voordelen behoren hier zeker toe Ben je een schoolverlater en wil je graag je theoretische kennis in de praktijk omzetten, aarzel dan zeker niet om te solliciteren! Er zijn ook mogelijkheden om onmiddellijk met een vast contract op te starten (afhankelijk van studies / ervaring)
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier