Adviseur store development Retail Partners
Colruyt Group
Mechelen, Belgium
8 dagen geleden

Als adviseur store development speel je een cruciale rol bij de succesvolle (her)opening van Spar-winkels. Van ontwikkeling tot realisatie : jij begeleidt de Spar-

ondernemers en hun medewerkers voor de assortimentsgroepen kaas, charcuterie, brood en wandkoeling.

Als adviseur / promotor ga je aan de slag in het Realisatieteam Vers’ van Retail Partners Colruyt Group. Dat team begeleidt Spar-

ondernemers en hun medewerkers voor, tijdens en na (her)openingen. Jij bent verantwoordelijk voor de assortimentsgroepen wandkoeling, kaas, charcuterie en bakkerij.

Je staat mee in voor de begeleiding, organisatie, presentatie en commercialiteit van die assortimentsgroepen.

De winkel is jouw terrein. Binnen een project sta je van de ontwikkeling tot de realisatie in voor een aangepaste ondersteuning en begeleiding van zowel Spar-

ondernemers als hun medewerkers. Daarnaast bepaal je samen met de zelfstandige ondernemer het assortiment ,de nodige materialen en implementeer je werkmethoden.

Je deelt enthousiast je expertise met de medewerkers (over producten, presentatie enz.) en staat hen bij tijdens de opening.

Na de opening blijf je de winkel nog een tweetal weken opvolgen.

Gemiddeld zijn er op jaarbasis in België 26 openingen van Spar-winkels. Die vele kortlopende projecten zorgen voor de nodige variatie en schenken ook veel voldoening : je ziet meteen het resultaat van jouw werk.

Je werkt in Mechelen, maar verplaatst je over heel België.

Profiel

 • Opleiding en ervaring Je bent een vakspecialist in kaas, charcuterie of bakkerij. Ervaring met retail en samenwerken met zelfstandige ondernemers is een plus.
 • Talenkennis Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans, aangezien je winkelopeningen in heel België begeleidt.
 • Resultaatgericht Je bent stressbestendig, hebt continu oog voor verbetering en kan toewerken naar deadlines.
 • Overtuigingskracht en enthousiasme Je kan je standpunten helder formuleren en overtuigend advies geven. Aangezien je veranderingen voorstelt, zal je vaak ook op wat weerstand stuiten.
 • Enthousiasme Je houdt van je job en vindt het leuk jouw kennis te delen met de zelfstandige ondernemers en winkelmedewerkers .
 • Flexibiliteit Je werkt vaak tijdens het weekend. Je hebt flexibele werkuren en verplaatst je over heel België. Na een project krijg je wel de kans om vrijaf te nemen.
 • Computerkennis Je kan werken met Excel en Word zodat je ook makkelijk kan rapporteren.
 • Wij bieden

 • Stimulerende werkomgeving Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei.
 • Impact en verantwoordelijkheid Dankzij jouw expertise en enthousiasme lever je een concrete bijdrage aan het succes van de Spar-winkels.
 • Permanente leermogelijkheden Op maat van jouw behoeften stippelen we samen een opleidingsplan uit. Zo krijg je de kans om jouw talenten maximaal te ontplooien.
 • Aantrekkelijk loonpakket Je krijgt een competitief loon met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier