Controlling Manager – health care industry
Dixon & Company
Mechelen, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Mechelen Reference code : KVE-16303 Type : Finance, Controlling, Finance Management Toegevoegd op : 20 / 04 / 2020 Over onze klantHeb jij al minstens 8 jaar ervaring binnen controlling en zie je jezelf in staat om een controlling team te leiden?

Momenteel zoeken wij naar een Controlling Manager voor een onderneming actief binnen de zorgsector, gevestigd in regio Mechelen met een jong en dynamisch finance team.

We zijn op zoek naar een manager die optreedt als sterke rechterhand van de CFO, die daarnaast in staat is om zowel hands-on met de business te sparren alsook zijn team aan te sturen.

Interesse om second in command op finance te worden onder een sterke CFO? Lees dan zeker verder!JobomschrijvingIn deze rol als Controlling Manager sta je dicht bij de verschillende takken van het Finance departement, ben je een rechterhand voor de CFO, stuur je een team aan van controllers en vervul je een sleutelrol in het bij elkaar brengen van finance en operations.

Jouw team produceert analyses om betrouwbare financiële informatie door te spelen aan de business en het management, ter fundering van strategische beslissingen.

Je bent eindverantwoordelijk voor budgettering, maandelijkse rapportering, costing, investeringsanalyses en forecasting.Je leidt ad-hoc controllingprojecten rond financiële haalbaarheid van investeringen, kosten-batenanalyse, margeanalyses, procesverbeteringen, People Management : je trekt en motiveert een team van 4-5 direct reports en zet sterk in op een stimulerende werkomgeving.

 • ProfielJe beschikt over een economische Masterdiploma;Je hebt minstens 8 jaar werkervaring in een financiële rol;People management ervaring is een plus;
 • Vloeiend Nederlands en Engels, goede kennis Frans is een plus;Je bent communicatief en kan met iedereen in de onderneming spreken;
 • Je bent zelfstandig, pragmatisch en kan je plan trekken;Je bent een teamplayer die het beste uit zijn team weet te halen;
 • Je beschikt over business acument, hebt een kritische geest en durft de standaard in vraag stellen.AanbodDeze functie kan een mooie next step betekenen voor iemand die zijn / haar carrière naar een niveau met people management wil brengen.

  Je wordt de rechterhand van een CFO met visie en ambitie en krijgt de kans om mee te bouwen aan een onderneming in volle groei.

  Daarnaast sta je als Controlling Manager zowel dichtbij de business en de finance organisatie in zijn geheel. Verder bieden we voor deze functie een mooi salaris aangevuld met wagen en uitgebreide extralegale voorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier