Technisch commercieel medewerker APOK Kampenhout
APOK
Kampenhout, Belgium
3 dagen geleden

Functie :

Je ondersteunt de filiaalverantwoordelijke bij de dagelijkse werking van het filiaal. Tevens ben je het aanspreekpunt voor onze klanten.

Het uitgebreide takenpakket bestaat onder meer uit :

 • het opmaken van offertes
 • orderverwerking
 • facturatie
 • technische ondersteuning aan onze klanten
 • Daarnaast sta je mee in voor het stockbeheer en het algemene magazijnwerk.

  Profiel :

  Je hebt affiniteit met de bouwsector en een bachelorniveau, of je kan terugvallen op voldoende ervaring. Je bent een teamspeler, klantvriendelijk, commercieel en flexibel.

  Je werkt goed georganiseerd, nauwkeurig en efficiënt. Je bent vertrouwd met de courante MS Office toepassingen. Ervaring met een ERP pakket (SAP) is een pluspunt.

  Aanbod :

  Wij bieden je een grondige opleiding, zowel administratief, commercieel als qua productenkennis. Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige job binnen een financieel gezond bedrijf met bewezen stabiliteit.

  Je verloning staat in functie van je ervaring en capaciteiten. Daarnaast voorzien we een groepsverzekering-pensioenopbouw volgens CAO bepalingen van de metaalsector en maaltijdcheques.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier