Technisch commercieel medewerker APOK Kampenhout
APOK
Kampenhout, Belgium
21 uur geleden

Functie :

Je ondersteunt de filiaalverantwoordelijke bij de dagelijkse werking van het filiaal. Tevens ben je het aanspreekpunt voor onze klanten.

Het uitgebreide takenpakket bestaat onder meer uit :

 • het opmaken van offertes
 • facturatie
 • technische ondersteuning aan onze klanten
 • Daarnaast sta je mee in voor het stockbeheer en het algemene magazijnwerk.

  Profiel :

  Je hebt affiniteit met de bouwsector en een bachelorniveau, of je kan terugvallen op voldoende ervaring. Je bent een teamspeler, klantvriendelijk, commercieel en flexibel.

  Je werkt goed georganiseerd, nauwkeurig en efficiënt. Je bent vertrouwd met de courante MS Office toepassingen. Ervaring met een ERP pakket (SAP) is een pluspunt.

  Aanbod :

  Wij bieden je een grondige opleiding, zowel administratief, commercieel als qua productenkennis. Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige job binnen een financieel gezond bedrijf met bewezen stabiliteit.

  Je verloning staat in functie van je ervaring en capaciteiten. Daarnaast voorzien we een groepsverzekering-pensioenopbouw volgens CAO bepalingen van de metaalsector en maaltijdcheques.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier