magazijnier automotive
Randstad
Kontich, Antwerpen
10 dagen geleden

job description

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven magazijnier voor een automotive bedrijf te Kontich! Je takenpakket ziet eruit als volgt : Algemeen magazijnwerkScannen van de goederen (picking)Ontvangen en controleren van inkomende goederenStockeren en op orde houden van het magazijnKlanten helpen bij het ophalen van bestellingen

qualification

Sociaal en assertief tegenover klanten en leveranciersNauwkeurig en correct VerantwoordelijkheidszinDeadlines en snel werken schrikken je niet af Je komt terecht in een super tof (klein) team.

Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract.Bovenop een mooi loon krijg je ook maaltijdcheques.Je werkt in een dagstelsel van 09u00 - 17u30.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier