Stagiair Human Resources
Securex
Brussel
6 dagen geleden

De functie

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om de verschillende benaderingen van Soft HR te combineren. Je neemt actief deel aan het dagelijkse professionele leven van onze afdeling waar wij verwachten dat je een echte toegevoegde waarde wil zijn.

Je stage start met HR-projecten : instroom en ontvangst van onze nieuwe medewerkers, hun leerplan, ... zijn enkele van de projecten waarbij je betrokken zal zijn.

Training : Securex organiseert meer dan 55.000 uur opleiding voor haar medewerkers. Met andere woorden, er is genoeg te doen.

 • We willen de organisatie van onze opleidingen, de inhoud, de formulieren en tools die we gebruiken, .. voortdurend verbeteren.
 • Hiervoor mag je ideeën naar voren brengen, verbeteringsvoorstellen doen en delen met ons Talent team vooraleer ze te implementeren.

  Werving en selectie : neem deel aan de recrutering van onze nieuwe collega's en stagiaires. Het publiceren van vacatures, het screenen van cv's, de opvolging met managers,.

 • Deze stage is een uitstekende manier om de kneepjes van dit vak te leren kennen.
 • Je zal het wel begrepen hebben.... wij bieden je een spannende en zeer leerrijke stage aan.

  undefined

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier