Allround HVAC-technieker - Zaventem & Brussel-Oost
ENGIE
Bruxelles, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Gebrand door HVAC-technieken? In de regio rond Zaventem en de oostkant van Brussel zijn we nog op zoek naar een HVAC-technieker om ons team te versterken.

Jouw missieAls Service technieker bij ECOM Services fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onderhouds- en herstellingswerken bij verschillende klanten in de regio (kantoorgebouwen).

je takenpakket is erg gevarieerd. Zo sta je in voor zowel preventief als correctief onderhoud van technische installaties (verwarming, elektriciteit, HVAC, sanitair)je spoort defecten op aan verwarmingsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, ventilatoren, klimatisatie en lost ze opje werkt vooral zelfstandig, maar maakt deel uit van een hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend isJouw profielje hebt een goede kennis industriële elektriciteit je hebt ervaring binnen elektrisch onderhoud, koel- en / of verwarmingstechnieken zijn zeker een plus.

Behaalde certificaten binnen de vermelde domeinen zijn geen must, maar zeker een plusje bent leergierig, werkt nauwkeurig, klantgericht en flexibelje hebt een rijbewijs Bje spreekt vlot Nederlands.

Kennis van het Frans is een plusECOM Services biedt jouECOM Services beheert, onderhoudt, en optimaliseert de technische installaties van gebouwen en maakt sinds kort deel uit van ENGIE Solutions.

Je maakt er deel uit van een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen. Je komt terecht in een klein en hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend is.

Op die manier pik je de persoonlijke aanpak mee van ECOM, alsook de stabiliteit, mogelijkheden en opleidingen van het grotere ENGIE Solutions.

Je loonpakket wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen en ADV-dagen.

Jouw HR-contact : Fien 0475 63 91 26Werkplaats : Zaventem / OudergemAdditional InformationPosting Date : Aug 5, 2020

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier