Technical Design Engineer
vind!
Wielsbeke, Belgium
2 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je bepaalt de oppervlaktestructuren voor het esthetisch aspect van de vloeren. Je beheert en ontwikkelt technologieën.

Dit kan gaan van analyse van problemen, zoeken naar mogelijke oplossingen en leveranciers, opstellen van testprocedures, uitvoeren van testen.

 • Je zet innovatieve ideeën van jezelf en collega's om in concrete projecten. Je stemt de voortgang van je projecten af met andere afdelingen en checkt of deadlines gehaald worden.
 • Je ontwikkelt nieuwe technologieën en bent hiervoor verantwoordelijk in verschillende sites. Je komt regelmatig in productie voor overleg met procesingenieurs en productieverantwoordelijken.

  Je blijft op de hoogte van evoluties in je vakdomein, dit door beurzen te bezoeken in binnen- en buitenland. Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

  Je bent een vlotte comunicator met en goeie talenkennis (Nederlands en Engels). Je hebt een enorme passie voor materialen en micro 3D oppervlakte ontwikkeling.

  Je bent gebeten door technologie. Je bent hands-on ingesteld en bent perfectionistisch ingesteld. Je werkt graag in een team en krijgt energie van nieuwe veranderingen.

  Je vindt het leuk om je nu en dan te verplaatsen naar het buitenland (vnl Duitsland en Italië). Je bezit een hoger diploma industrieel productontwerp.

  Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Je komt terecht in een ambitieus team dat internationaal actief is. Je krijgt de kans om te werken in een hoogtechnologische omgeving en waar er fors wordt ingezet op innovatie.

  Tegenover jouw expertise en creativiteit staat een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Onze klant is Europees marktleider in isolerende dakelementen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier