Store Manager Olen (35u/wk)
LolaLiza
Antwerpen, België
2 dagen geleden

Store Manager Olen (35u / wk)

Departement : Boetieks

Regio : Antwerpen

Ben je gepassioneerd door mode, een geboren organisator en een talentvolle coach?

Dan word je misschien onze nieuwe Store Manager bij LolaLiza Olen!

Onze functie?

Als Store Manager sta je in voor de goede werking van je winkel. Zowel de organisatie als de opvolging van de commerciële richtlijnen vallen onder je verantwoordelijkheid.

Dankzij je enthousiasme en commerciële flair slaag je erin om samen met je team de beoogde resultaten te behalen. Jullie bezorgen onze klanten een echte Lolaliza-shopervaring en samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er steeds piekfijn uitziet.

Jouw profiel?

Je kan terugkijken op een aantal jaren leidinggevende ervaring. Als gedreven coach weet je je team telkens weer op sleeptouw te nemen.

Retail is je passie, resultaten behalen je doel. Door jouw commerciële kijk en servicegerichtheid zorg je ervoor dat de klant steeds centraal staat.

Uiteraard vormen weekendwerk en variabele uren geen probleem voor jou.

Ons aanbod?

Een boeiende uitdaging in een Belgisch modebedrijf. Een permanente ondersteuning zowel op commercieel gebied als op gebied van merchandising.

Een salaris op basis van je ervaring en je capaciteiten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier