customer service medewerker b2b - temp to perm
Randstad
Zaventem, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

 • Je bent de eerste contactpersoon voor onze B2B klanten, zowel per telefoon als mail.- Je vertaalt hun problemen of vragen om naar oplossingen op maat.
 • Je werkt ook als back-up voor andere landen.- Je houdt de klanten up to date ivm de vooruitgang.- Je adviseert de klanten ivm onze producten.
 • qualification

 • Je kan je vlot uidrukken in het Engels + Frans + Nederlands.- Je bent communicatief en klantgericht.- Je hebt een goed luisterend oor.
 • Wat krijg je ervoor in de plaats? Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract, met aantrekkelijk loonpakket, afhankelijk van profiel en ervaring.

  Groei mee als individu in een sterk multiculturele, jonge, dynamische en technologisch vooruitstrevende; trainings, coachings en interne mobiliteit zijn voorhanden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier