Tijdelijke Tweetalig Customer Advisor (m/v)
Konvert Office Gent
Gent, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Customer Advisor. Binnen de invorderingsdiensten verzorgt deze afdeling alle inkomende en uitgaande communicatie aangaande invorderingsdossiers.

Het doel van elk contact is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen en zo de opdrachtgevers een kwaliteitsvol resultaat te bieden.

Jouw kerntaken : Je bent het eerste point of contact voor de klanten met betrekking tot correspondentie (brieven, mails, fax) en telefonie.

In jouw job zorg je ervoor dat je de klant zo efficiënt en snel mogelijk kan verder helpen. Samen ga je op zoek naar een manier om de betaling te laten plaatsvinden binnen de mogelijkheden van de klant.

Een degelijk aanpassingsvermogen is een must. Er zijn namelijk klanten uit uiteenlopende sectoren (telecom, nutsvoorzieningen, verzekeringen, zorg, ) waardoor je gesprekspartners, het soort gesprek of topic van een mail / brief sterk kan variëren.

Aanbod

Commerciële doelstellingen bepalen (verkoop, capaciteit, omzet, klantentevredenheid, ...). Behandelt : Uitgaande oproepen (klantgetrouwheid, klantenwerving, verkoop aan particulieren en ondernemingen, .

 • Contact opnemen met klanten en potentiële klantenDe producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, .
 • De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze. Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen.
 • Het doel van de oproep kenbaar maken (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...). Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .

 • Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...)
 • Wij bieden jou : -Een uitdagende job -Firma die bijzonder vlot bereikbaar is met openbaar vervoer én auto - Een tijdelijke tewerkstelling van ongeveer twee maanden -Een competitief loon met tal van extralegale voordelen -Een kans om verder te groeien en je talenten te ontwikkelen -De voordelen van de familiale sfeer van een KMO gecombineerd met de structuur van een internationaal bedrijf -Werkervaring in een bedrijf dat marktleider is in Europa op het vlak van credit management services Indien deze vacature jou aanspreekt, aarzel dan niet en bezorg ons dan jouw cv via gent.office konvert.be !

  Vereiste kwalificaties

 • Een zeer goede kennis van de Nederlandse en Franse taal - Communicatief sterk, altijd op zoek naar een oplossing met de nodige assertiviteit - Resultaatgericht met de focus op het helpen van de klant - Positief ingesteld, geduldig en stressbestendig - Vlotte PC-vaardigheden - Can-Do mentaliteit en een gezonde drive - Bereid om binnen een flexibel werkregime te werken met avondshifts en 2-wekelijks zaterdagwerk
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier