TECHNICAL WRITER SPARE PARTS
Manpower
Brugge
6 dagen geleden

Job Description

Als technical writer neem je de verantwoordelijkheid over het beheer van de spare parts manuals die een belangrijke werktool zijn voor after sales en service afdeling.

Je staat in voor de samenstelling en opmaak van technische manuals waarbij je vertrekt vanuit de 3D-ontwerptekening van het R&D departement.

Je zorgt ervoor dat de manuals op een visuele en gebruiksvriendelijke intuïtieve manier zijn opgesteld met de correcte data.

Je verzorgt eveneens de koppeling tussen de manuals en de bijhorende data in het erp-pakket.

Client Description

TECHNICAL WRITER SPARE PARTS MACHINEBOUW - VASTE JOB regio BRUGGE.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van jobs voor mensen met technisch talent.

Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw verwachtingen en competenties. Daarbij is het steeds ons engagement om jou verschillende job mogelijkheden aan te bieden onder meteen vast contract! Op die manier bespaar je veel tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan jij een overtuigde keuze maken voor de toekomst van jouw loopbaan!

Voor onze goede klant, een moderne, innovatieve en groeiende internationale machinebouwer gaan we op zoek naar een technical writer spare parts.

Candidate Profile

Het profiel waar we naar op zoek gaan heeft een technische opleiding binnen mechanisch productontwikkeling, ontwerp, technisch tekenen, grafische vormgeving, ...

Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht en analytisch vermogen. Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring binnen technical writing of tekenen en ontwerp, het is een sterke troef maar geen noodzakelijke vereiste.

Je bent leergierig en wil continu bijleren. Je hebt oog voor een heldere lay-out en detail. Je bent pc vaardig en kan aan de slag met een tekensoftware zoals bvb AutoCAD, Inventor, Solid Edge.

 • Je bent communicatief en kan je uitdrukken in het Nederlands en Engels. Je werkt punctueel technisch administratief) en lost graag technische vraagstukken op.
 • Client Offer

  Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een moderne familiale kmo met collegiale werksfeer, die blijft groeien en je de nodige professionele ondersteuning kan bieden.

  Een verantwoordelijke job met ruimte voor eigen intitiatief en voorstellen. Een salarispakket volgens jouw kennis en ervaring, aangevuld met extra's en mooie werkuren!

  INTERESSE?

  Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.

  verstraete manpower.be of bel me even op mijn gsm nr. 0471 / 110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier