Verkoopmedewerker doe-het-zelfzaak Herentals
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor een aangename winkel in de regio van Kampenhout zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor een doe-het-zelfzaak.

o Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van elektriciteit, sanitair of hout-en bouwmaterialen.o Kandidaat kan fysiek zwaar werk aan (bouwmaterialen enz.

o Kennis en ervaring in de verkoop is vast en zeker ook een pluspunt.o Daarnaast gaat de kandidaat ook regelmatig moeten bijspringen aan de kassa.

Hij hoeft geen kassa-ervaring te hebben, maar mag hier niet vies van zijn.o Iemand die flexibel kan zijn naar werkuren en dagen toe (winkel is open tussen 9h en 18h30, er wordt gewerkt met een flexibel rooster dat een maand op voorhand uithangt, zaterdagwerk en in de nabije toekomst ook zondag voormiddag).

o Enthousiaste, gemotiveerde persoonlijkheid.o Klantgerichte houding, vlot in omgang met de klanten en collega's en representatief.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier