Projectleider
Whoohoo
Ghent, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functiePas jouw strategisch inzicht toe als projectleider op boven- en ondergrondse infrawerken!Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het project van A tot Z.

Daarbij neemt de project manager de tender fase op zich, maar bij goedkeuring ben jij verantwoordelijk voor het opmaken en controleren van de lastenboeken.

Je giet het project daarbij in een realistische en praktische planning binnen de gestelde deadline en budgetten. Een strategische planning opstellen en de juiste onderaannemers selecteren en kiezen is hierbij noodzakelijk.

Functie eisenJe beschikt met voorkeur over een bouwtechnisch hoger diploma met minimaal 5 jaar ervaring als projectleiderCommunicatie, technisch inzicht, probleemoplossend en resultaatgericht denken, teamleiderschap en plannen en organisatie.

Over het bedrijfHet bedrijf is actief op vlak van infrastructuurwerken en trekt dit ook door naar verschillende richtingen.

Zo valt wegenis- en rioleringswerken hieronder, maar ook spoor en water. Ze behandelen het volledig plaatje binnen deze sector, waaronder ook bodemsanering en water- en grondreiniging.

Hun aanbod : · Vast contract van onbepaalde duur· Aantrekkelijk salarispakket· 20 vakantiedagen + 12 ADV· Bedrijfswagen met tankkaart· Maaltijdcheques· Hospitalisatie- en groepsverzekering· Opleidings- en begeleidingsprogramma op maat· Horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden· Leuke sfeer en goed groepsgevoelFlexBinnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij.

Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier