Business Analyst - Proces Owner Business Verzekeringen Leven
Belfius Insurance
Saint-Josse-ten-Noode, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Binnen de afdeling Life Operational Processes werken we aan het onderhouden en ontwikkelen van systemen in het kader van levensverzekeringen.

In deze context wordt de medewerker ingezet in de projecten van de afdeling. Dit betreft de implementatie van nieuwe productvarianten, proces- en systeemoptimalisaties, maar ook wettelijke projecten zoals SIGEDIS.

De business analist zal eveneens meewerken aan de optimalisatieprojecten waarbij de operationele en klantgerichte processen onder de loep worden genomen.

De analist zal verantwoordelijk zijn voor de analyse van de operationele processen en de systeemcomponenten, alsook voor het beschrijven en uitvoeren van de testcases.

Er wordt van de kandidaat verwacht dat hij / zij voldoende diepgaande analyses kan uitschrijven.De kandidaat zal hoofdzakelijk werken voor de business (zelfstandigen en kleine ondernemingen) producten VAPZ, IPT en groepsverzekeringen.

Samen met een collega zal hij / zij instaan voor de ondersteuning van deze customer service, zodat deze een optimale dienstverlening kan leveren.

We verwachten dat de analist zijn verantwoordelijkheden zelfstandig kan inplannen en de coördinatie en communicatie met de stakeholders (zowel met beheerders als met het management) op zich kan nemen.

We verwachten van de medewerker dat hij op korte termijn kan doorgroeien en verantwoordelijk kan zijn voor alle aspecten van een productgroep / applicatie.

 • je bent analytisch ingesteld en in staat om goed te plannen en te organiseren;je hebt zin voor initiatief en bent resultaatgericht;
 • je hebt een flexibele, klantgerichte en collegiale instelling;je bent besluitvaardig, stressbestendig en durft de belangen te verdedigen van de stakeholders;
 • je hebt een affiniteit met IT en processen;je bent bij voorkeur in het bezit van een master diploma;je hebt ervaring in het opstellen van gedetailleerde business analyses en testcases van operationele eind-klantgerichte processen;
 • ervaring in levens- en / of groepsverzekeringen is een pluspunt;affiniteit of interesse in wiskundige berekeningen is een pluspunt;
 • plaats van tewerkstelling : Brussel. Wij investeren voortdurend in het welzijn van onze medewerkers, met opleidingen op maat, carrières vol uitdagingen, een dynamische werkomgeving en bijzondere aandacht voor gezonde voeding en sport.

  Onze medewerkers zetten zich enthousiast in voor de goede doelen die Belfius steunt.Bij Belfius stellen wij alles in het werk opdat onze medewerkers het juiste evenwicht vinden tussen privé en werk : flexibele werkuren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken, in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en ander openbaar vervoer.

  Kom werken in onze gezellige kantoren, in open en goed verlichte ruimten, die je creativiteit stimuleren. Met open ontmoetingsruimten voor informele contacten bij een koffie, en vergaderzalen uitgerust met een videoconferencing-systeem om op afstand met collega's te kunnen vergaderen.

  Begin de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant The Village en leg contacten met collega's tijdens activiteiten na de werkuren.

  Een aantrekkelijke bezoldiging, die concurrerend en flexibel is, en daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement op het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten enz.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier