Grondwerker met rijbewijs C (m/v)
Konvert Construct Ieper
Diksmuide, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in regio Diksmuide zijn wij op zoek naar een grondwerker met rijbewijs C. Je staat in voor kabelwerken, herstelt de bestrating, voert handboringen uit, .

 • Je bent bereid om te werken op werven die zich in gans Vlaanderen bevinden. Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat die reeds in het bezit is van een geldig rijbewijs C.
 • Je wil graag in team werken en bent stipt en werkwillig. Zwaar werk schrikt jou niet af en je bent snel beschikbaar. Je hebt een goede basiskennis van het Nederlands en en bent woonachtig in regio rondom Diksmuide.

  Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart.

  Aanbod

  De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

  De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

  De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

  Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Snelle opstart.

  Vereiste kwalificaties

  Je wil graag in team werken en bent stipt en werkwillig. Zwaar werk schrikt jou niet af en je bent snel beschikbaar. Je hebt een goede basiskennis van het Nederlands en en bent woonachtig in regio rondom Diksmuide.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier